Ik ondersteun je gedurende elke fase van jouw reis.

Of je nu streeft naar het vergroten van je zelfvertrouwen, het transformeren van je relaties, het vinden van een nieuwe koers in je carrière of juist weer lekker in je vel komen te zitten in je huidige baan.

Re-integratie 2e spoor

Wat is re-integratie 2e spoor

Wanneer er sprake is van langdurig verzuim, wordt re-integratie 2e spoor ingezet.

Re-integratie 2e spoor is gericht op werkhervatting buiten de eigen organisatie en wordt ingezet wanneer een zieke medewerker geen mogelijkheden heeft om te re-integreren bij de huidige werkgever. Het inzetten van een spoor 2-traject is wettelijk verplicht en wordt op z’n laatst na 52 weken arbeidsongeschiktheid ingezet. Vaak wordt dit in gang gezet als re-integratie in spoor 1 niet is gelukt.

Voor een werkgever komt hier veel bij kijken en is een re-integratie 2e spoor vaak een complex traject. Het tijdig inschakelen van een re-integratiespecialist maakt de kans op succes bij 2e spoor aanzienlijk groter.

🔸Werkgevers worden ondersteund bij alles wat er geregeld moet worden.
🔸Werknemers krijgen passende begeleiding, loopbaanoriëntatie en nieuw toekomstperspectief.

Om de kans op een succesvol traject zo groot mogelijk te maken, wordt een medewerker maximaal ondersteund. Iedere kandidaat is uniek en ieder traject heeft zijn eigen verwachtingen, een re-integratie 2e spoor is daarom altijd maatwerk.

Meer weten over de inzet van een re-integratietraject 2e spoor? Maak vrijblijvend een afspraak.

Neem vandaag nog de eerste stap naar een vervullend leven en neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken in deze avontuurlijke reis van zelfontdekking en groei.