Ik ondersteun je gedurende elke fase van jouw reis.

Of je nu streeft naar het vergroten van je zelfvertrouwen, het transformeren van je relaties, het vinden van een nieuwe koers in je carrière of juist weer lekker in je vel komen te zitten in je huidige baan.

Over mij

Actief Coaching is een coachingspraktijk in Winschoten, gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling (in relatie tot werk), re-integratie en loopbaanadvies en -coaching.

Mijn naam is Anouk van Greven. Als Groninger sta ik realistisch en nuchter in het leven. Het werken als coach is voor mij betekenisvol werk. Het geeft goede energie om iets voor een ander te kunnen betekenen en nieuwe inzichten en perspectieven te kunnen bieden.

Ik ben praktisch en resultaatgericht. Ik werk vanuit een positieve gedachte en neem je graag mee in de wereld van mogelijkheden. Soms is net dat kleine beetje extra nodig om nieuwe stappen te zetten en een bepaald doel te bereiken. Met humor en enthousiasme daag ik je uit om stappen te (blijven) zetten en de regie te nemen.

Met een kleine verandering kun je al een groot verschil maken en met een positieve blik kun je veel bereiken.
Samen gaan we actief het verschil maken!

Neem vandaag nog de eerste stap naar een vervullend leven en neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken in deze avontuurlijke reis van zelfontdekking en groei.