Ik ondersteun je gedurende elke fase van jouw reis.

Of je nu streeft naar het vergroten van je zelfvertrouwen, het transformeren van je relaties, het vinden van een nieuwe koers in je carrière of juist weer lekker in je vel komen te zitten in je huidige baan.

Persoonlijk leiderschap

Wat houdt persoonlijk leiderschap in?

Bij persoonlijk leiderschap gaat het om de leiding en de regie nemen over je eigen persoonlijke handelen in je leven. Hierbij staan de vragen wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en
hoe bereik ik mijn doelen centraal.

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen, hoe zorg je ervoor dat je de juiste keuzes maakt? En wat wil je nu écht in het leven en hoe kun je dat bereiken? 
Persoonlijk leiderschap heeft als doel om jou te helpen meer inzicht te krijgen in wie je bent. Je leert hoe je de regie pakt over je werk en leven en hoe je je energie, geluk en succes kunt vergroten.
Je leert je waarden en talenten kennen en wat jouw mogelijkheden zijn om hiermee bepaalde doelen te bereiken, zowel in werk als privé.

Door het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap laat je je niet meer leiden door je omgeving of door onbewuste patronen en emoties. Je krijgt inzicht in je eigen denken, handelen en communiceren en leert bewuste keuzes te maken die goed voor jou zijn.
Je pakt de regie voor je eigen leven waardoor je weerbaarder en zelfverzekerder wordt.

Voor wie

Persoonlijk leiderschap is voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen. Wanneer je succesvol(ler) wilt zijn in je werk en leven, bewuste keuzes wilt maken, wilt ontdekken wat écht bij jou past en behoefte hebt aan persoonlijke groei.

Resultaat

  • Je leert jezelf beter kennen en krijgt inzicht in je kwaliteiten en valkuilen
  • Je ontdekt wat je drijfveren zijn
  • Je vergroot je zelfvertrouwen en veerkracht
  • Je krijgt regie en grip over je eigen leven
  • En leert daardoor doelen te stellen en bewuste keuzes te maken
  • Je leert communiceren vanuit je eigen kracht
  • Je leert hoe je een gezonde balans tussen werk en privé kunt opbouwen


Je hebt scherp voor ogen wat jouw doelen zijn en met behulp van welke stappen je deze doelen kunt behalen. Samen stellen we een plan van aanpak op, dat jou in realistische en haalbare stappen naar jouw gewenste situatie brengt.

Neem vandaag nog de eerste stap naar een vervullend leven en neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken in deze avontuurlijke reis van zelfontdekking en groei.