Ik ondersteun je gedurende elke fase van jouw reis.

Of je nu streeft naar het vergroten van je zelfvertrouwen, het transformeren van je relaties, het vinden van een nieuwe koers in je carrière of juist weer lekker in je vel komen te zitten in je huidige baan.

Preventieve coaching

Wat is preventieve coaching?

Preventieve coaching heeft als doel de werknemer met mentale klachten te ondersteunen, voor of direct na de ziekmelding. De werknemer wordt gecoacht om daadwerkelijke uitval te voorkomen of, wanneer dat niet meer mogelijk is, de duur van het verzuim te verkorten.

Voor wie

Preventieve coaching is een individueel traject voor werknemers bij wie sprake is van stress gerelateerde klachten als gevolg van een gebeurtenis in werk of privé. Zowel werkgever als werknemer zijn beide gebaat bij de tijdige inzet van preventieve coaching, ter voorkoming van (langdurige) uitval. 

Wanneer

Preventieve coaching wordt ingezet op het moment dat de balans tussen belasting en belastbaarheid verstoord is geraakt. Wanneer de eerste signalen worden herkend en serieus worden genomen, kan iemand veel profijt hebben van preventieve coaching. De werknemer wordt ondersteund en de werkgever krijgt inzicht in het herstelproces.

Preventieve coaching leidt tot

🔸Het voorkomen van uitval en het verkorten van de verzuimduur
🔸Inzicht in de triggers van stress bij de werknemer en hoe hiermee om te gaan
🔸Inzicht in de kwaliteiten en valkuilen van de werknemer
🔸Het versterken van de veerkracht en het vergroten van de belastbaarheid
🔸Duurzame inzetbaarheid

Neem vandaag nog de eerste stap naar een vervullend leven en neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken in deze avontuurlijke reis van zelfontdekking en groei.