Ik ondersteun je gedurende elke fase van jouw reis.

Of je nu streeft naar het vergroten van je zelfvertrouwen, het transformeren van je relaties, het vinden van een nieuwe koers in je carrière of juist weer lekker in je vel komen te zitten in je huidige baan.

Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Ik werk altijd op basis van een kennismakingsgesprek, dit gesprek is gratis en vrijblijvend. In dit gesprek van circa 30/45 minuten bespreken we kort jouw coachings- of
re-integratievraag en neem ik je mee in mijn werkwijze.  Mocht er sprake zijn van een klik, dan kunnen we een coachingstraject inzetten.

Maatwerk

Coaching is maatwerk, na de intake wordt er een offerte opgesteld.  

Vergoedingen

Veel organisaties hebben een persoonlijk (ontwikkel)budget voor hun medewerkers. Dit is bedoeld voor opleidingen, coaching en loopbaanbegeleiding. Het levert vitale en gelukkige werknemers op en voorkomt langdurig ziekteverzuim. Een win-win situatie, dus de moeite waard om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Je werkgever kan je hier meer over vertellen.

Een afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Na die tijd worden de kosten voor de geplande tijdsduur in rekening gebracht.

Neem vandaag nog de eerste stap naar een vervullend leven en neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken in deze avontuurlijke reis van zelfontdekking en groei.